Fuerteventura

Duiken, zonnebaden en relaxen op het strand? Of net liever een actieve wandelvakantie? Het kan beiden op het Spaanse eiland Fuerteventura!Beleef een heerlijke zonvakantie

Voor een afwisselende vakantie moet je naar Fuerteventura. Dit Canarische eiland bezit zowel Europese als Afrikaanse invloeden en het landschap is erg gevarieerd. Het dorre landschap wisselt af met de blauwe kust en opvallende stranden. Ga zeker naar Popcorn Bay, een strand dat zijn naam te danken heeft aan het koraal dat hier is aangespoeld en dat sterk lijkt op stukjes popcorn.

Stevig wandelen of van het uitzicht genieten kan je bij Morro Velosa. Maar neem ook zeker de tijd om te genieten van de zon en de prachtige zee.


Last Minutes Fuerteventura

Reserveer nu je vlucht naar
Fuerteventura

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Fuerteventura?

De voordeligste tickets naar Fuerteventura? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Fuerteventura. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Fuerteventura te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Fuerteventura. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Fuerteventura ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Fuerteventura? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Fuerteventura kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy