Chiang Mai

De op vijf na grootste stad van Thailand is heerlijk relaxed. Prachtige natuur, mooie bergen en tal van avonturen wachten hier op je.Chiang Mai telt meer dan 160 tempels, maar ook de avonturier komt hier in de jungle aan zijn/haar trekken

Wie Chiang Mai zegt, zegt tempels. Met zo'n 160 tempels kan je er niet naast kijken. In tegenstelling tot andere grote steden is Chiang Mai heerlijk chill.

Breng een bezoekje aan de olifanten van het Elephant Nature Park, duik het nachtleven is of pik eens een kookworkshop mee: de Thaise keuken is heerlijk. Maar ook de avontuurlijke reiziger duikt het zonder probleem de jungle in voor tal van activiteiten.

"Chiang Mai is een leuke stad om enkele dagen door te brengen. Het Elephant Nature Park mag je niet missen. Olifanten blijven iets magisch hebben."

Reserveer nu je vlucht naar
Chiang Mai

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Chiang Mai?

De voordeligste tickets naar Chiang Mai? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Chiang Mai. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Chiang Mai te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Chiang Mai. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Chiang Mai ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Chiang Mai? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Chiang Mai kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy