Koh Samui

Dit paradijsje is één van de bekendste eilanden in Thailand. Hagelwitte zandstranden en wuivende kokospalmen zorgen voor een instant vakantiegevoel.Koh Samui lijkt wel van een postkaart geplukt. Tropisch genieten in het kwadraat

Met prachtige stranden als Chaweng Beach, Lamai Beach en Meanam Beach is dit de hemel voor zonnekloppers. Maar ook culinair is het hier genieten van één van de mooiste eilanden van Thailand.

Maar trek ook zeker het binnenland in en bewonder de watervallen. Van fancy resorts tot relaxte strandverblijven bij locals, hier heb jij de touwtjes in handen en is het puur genieten geblazen.

"Wil je genieten van een zorgeloos en paradijselijk verblijf? Dan moet je als zonneklopper zeker Koh Samui aanstippen op je bucketlist."

Reserveer nu je vlucht naar
Koh Samui

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Koh Samui?

De voordeligste tickets naar Koh Samui? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Koh Samui. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Koh Samui te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Koh Samui. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Koh Samui ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Koh Samui? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Koh Samui kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy