Tunis

Tunesië, het Arabische land aan de Middellandse Zee, is bij velen gekend als een vakantieparadijs met eindeloze stranden. In hoofdstad Tunis ontmoeten de Arabische en Westerse cultuur elkaar.Verschillende invloeden

Op de rand van Europa en Afrika vind je Tunesië. Hoofdstad Tunis geeft ook die diversiteit weer en biedt een variëteit aan Arabische, Spaanse en Romeinse invloeden. De medina, het oude stadscentrum, is de trekpleister van de stad met als hoogtepunt de grote Zitouna Moskee. Het mooiste museum van het land is Bardo Museum met een rijke collectie aan mozaïeken.

Voor rust en ontspanning moet je naar de haven of het strand. De chaotische en hete binnenstad maakt dat je soms wel aan verkoeling en rust toe bent gekomen.

Reserveer nu je vlucht naar
Tunis

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tunis?

De voordeligste tickets naar Tunis? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Tunis. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Tunis te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Tunis. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Tunis ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Tunis? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Tunis kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy