Ankara

Ankara, moderne metropool en indrukwekkende hoofdstad. Maar ook de ideale uitvalsbasis om de rest van het magische Turkije te ontdekken.Het bruisende hart van het land

Turkije wordt gekenmerkt door droogtes en afgelegen dorpen. In hoofdstad Ankara is daar weinig van de merken. De moderne metropool is het bruisende hart van het land. De Arslanhane Carnii Moskee is het meest opvallende gebouw van de stad en vraagt om een bezoekje. De gouden details en gigantische koepel moet je gezien hebben!

Dankzij de centrale liggen van de stad, kan je gemakkelijk naar andere steden en gebieden reizen binnen Turkije. Zo is bijvoorbeeld Cappadocië om bij weg te dromen. Je kan er met een luchtballon vliegen over het ruwe kalkstenen landschap. Magisch!

Reserveer nu je vlucht naar
Ankara

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Ankara?

De voordeligste tickets naar Ankara? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Ankara. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Ankara te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Ankara. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Ankara ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Ankara? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Ankara kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy