Montevideo

Montevideo in Uruguay is één van de veiligste steden in Zuid-Amerika en één die je zal verbazen. Riante gebouwen en grootse jachthavens zorgen voor een atypische maar bruisende sfeer.Extra charme en sfeer

Montevideo is de hoofdstad van Uruguay waar tevens ook de meeste inwoners van het land wonen. Deze Zuid-Amerikaanse stad is zeer veilig en er hangt een relaxte sfeer. Dat maakt dat toeristen zich er meteen thuis voelen. Het is dus niet abnormaal dat deze unieke stad aan een ware opmars bezig is. Bewonder de mooie architectuur of breng een bezoek aan het ‘Monaco van Zuid-Amerika’ Punta del Este.

Gezellig slenteren over de Rambla of een namiddag op het strand doorbrengen? Het kan er allemaal. Deze riante stad verdient extra punten wat betreft charme en sfeer.

Reserveer nu je vlucht naar
Montevideo

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Montevideo?

De voordeligste tickets naar Montevideo? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Montevideo. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Montevideo te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Montevideo. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Montevideo ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Montevideo? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Montevideo kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy