Caracas

De hoofdstad van Venezuela is niet meteen de meest veilige stad ter wereld, maar wel eentje die je voor altijd zal bijblijven. Ontdek de troeven van Caracas.Geboorteplaats van Simon Bolívar

Achter imposante bergketens en vlak bij de kust aan de Caribische Zee ligt Caracas, de hoofdstad van Venezuela. Wie graag Zuid-Amerika wil ontdekken, maar niet van de hete temperaturen houdt, heeft met deze stad een trouwe bondgenoot gevonden. Het is er, dankzij zijn ligging, altijd lente en dus nooit veel te warm.

In deze stad zie je een afwisseling van zakelijke wijken met torenhoge wolkenkrabbers en koloniale wijken. Bezoek Jardín Botánico, El Avila Nationaal Park en Plaza Bolívar met het beroemde huis van Simon Bolívar. De held van de Venezolaanse onafhankelijkheid.

Reserveer nu je vlucht naar
Caracas

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Caracas?

De voordeligste tickets naar Caracas? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Caracas. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Caracas te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Caracas. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Caracas ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Caracas? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Caracas kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy