BostonKunst- en cultuurstad.

Boston is thuis van Harvard University en dus een hippe studentenstad boordevol historische plaatsen en gezellige winkelstraten. Ooit begon hier de Amerikaanse Revolutie en daar kan je nog heel wat bijzondere sporen van terugvinden. De Freedom Trail brengt je langs alle hoogtepunten.

Deze stad is ook voor kunst- en muziekliefhebbers het walhalla. ’s Avonds spelen er lokale bands en overdag kan je street art bewonderen of musea bezoeken. Je kan er zelfs walvissen spotten in het Stellwagen Bank National Marine Sanctuary. Kortom, er valt genoeg te beleven om je enkele dagen te entertainen.

Reserveer nu je vlucht naar
Boston

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Boston?

De voordeligste tickets naar Boston? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Boston. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Boston te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Boston. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Boston ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Boston? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Boston kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy