Orlando

Orlando dat zijn pretparken bij de vleet. Hier kom je voor avontuur, attractieparken en een blik achter de schermen van de filmindustrie.In de hoofdstad van de attractieparken gaat je bloed sowieso sneller stromen

Deze zonnige metropool is de hemel op aarde voor de familie met kids. DisneyLand en Universal Studio's zijn ongetwijfeld het bekendst maar er is veel meer. In hartje Florida, The Sunshine State, geniet je van de zon, de belevenissen en heel wat ander leuks.

Maar de hoofdstad van de attractieparken biedt ook heel wat shoppingmogelijkheden, goudgele stranden en sportfun. Een ding is zeker: in Orlando verveel je je geen moment.

"Orlando bezoek je omwille van de mindblowing attractieparken. Die magie moet je meemaken. Fun voor jong en oud."

Reserveer nu je vlucht naar
Orlando

Rondreizen Orlando

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Orlando?

De voordeligste tickets naar Orlando? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Orlando. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Orlando te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Orlando. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Orlando ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Orlando? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Orlando kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy