Salt Lake City

Te midden van een dal en omgeven door massieve bergen, is Salt Lake City een florerende stad geworden die bruist van culturele hoogtepunten.Van conservatieve gemeenschap tot levendige cultuurstad.

Utah was vroeger voornamelijk bekend omwille van de conservatieve mormoonse gemeenschap die er regeerde. Maar sinds enkele progressieve wetsaanpassingen is er meer sociaal leven gekomen. De hoofdstad Salt Lake City is een echte cultuurstad met verschillende theaters, orkesten en festivals. Natuurlijk is de stad ook een uitvalsbasis om de mooie omliggende natuur te ontdekken.

De stad wordt immers omringd door massieve bergen en natuurgebieden. Zo kan je er gaan skiën of nationale parken bezoeken. Big Cottonwood Canyon, Great Salt Lake en Red Butte Garden mag je niet missen.

Reserveer nu je vlucht naar
Salt Lake City

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Salt Lake City?

De voordeligste tickets naar Salt Lake City? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Salt Lake City. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Salt Lake City te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Salt Lake City. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Salt Lake City ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Salt Lake City? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Salt Lake City kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy