Tampa

Tampa was de vroegere sigarenhoofstad, maar nu ga je er voor de wilde dieren, tal van pretparken en een overweldigende natuur.Tampa heeft alles in huis voor adrenalinejunkies en natuurfanaten.

Deze subtropische stad is hét handelscentrum van Florida. De vroegere sigarenhoofdstad van de wereld is nu een plezier voor adrenalinejunkies met Adventure Island waar je tal van achtbanen vindt. Maar ook het Florida-aquarium en Lowry Park Zoo zijn een bezoekje waard.

Trek over de natuurpaden de wildernis van Tampa in en geniet van het heerlijke buitenleven. Vergeet je picknick niet of ga lekker BBQ'en.

"Tampa is een zakenstad, maar ook de reiziger ontdekt hier heel wat leuke plekjes. Ben je gek van achtbanen dan moet je zeker in Tampa zijn."

Reserveer nu je vlucht naar
Tampa

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tampa?

De voordeligste tickets naar Tampa? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Tampa. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Tampa te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Tampa. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Tampa ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Tampa? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Tampa kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook