Durban

Ben je op zoek naar een strandvakantie waarbij je tevens geniet van een stevige portie geschiedenis en cultuur? Kies dan voor de Zuid-Afrikaanse badplaats Durban.Strandvakantie in Zuid-Afrika? Kies voor Durban!

Durban in Zuid-Afrika is een zeer geliefde badplaats bij zowel toeristen als inwoners. De stad werd mede gevormd door een koloniaal verleden waarbij handelaars van over de hele wereld aanmeerden in de haven. Engelsen, Portugezen, Nederlanders maar ook Indiërs. De vele typische Indiase markten en winkels zijn hier een overblijfsel van.

De grote resorts liggen aan de boulevard de Golden Mile waarbij Marine Parade het meest levendige gedeelte is. Een uitstap naar de bekende Drakensbergen mag zeker niet ontbreken. De fenomenale uitzichten op één van de hoogste bergen van Afrika is bucketlist-materiaal!

Reserveer nu je vlucht naar
Durban

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Durban?

De voordeligste tickets naar Durban? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Durban. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Durban te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Durban. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Durban ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Durban? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Durban kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy