NY by bike, smeer
je benen maar in

Een begeleide fietstocht met gids of een fiets huren en er zelf op uit trekken? Bij Connections regelen we het voor je. Kies je voor een begeleide fietstocht dan trek je in het spoor van een gids de stad in. Je stopt regelmatig, verneemt heel wat weetjes (in het Engels), terwijl je op een rustig tempo de stad verkent. Alle routes zijn veilig en zo uitgestippeld dat het meeste autoverkeer vermeden wordt.

Brooklyn Bridge Tour

va. €39

Verken Manhattan én Brooklyn per fiets! Je fietst rond de zuidelijke punt van Manhattan en over Brooklyn Bridge. Aan de overkant stop je voor foto’s, want hier heb je een schitterend zicht op New York Harbor, Statue of Liberty en Ellis Island, Staten Island en de haven van Brooklyn. Peddel door het historische Brooklyn Heights alvorens terug te keren over Brooklyn Bridge.
De tour duurt 2 uur en vertrekt dagelijks.

Harlem Highlights Tour

va. €39

Je pikt je fiets op aan de noordelijke rand van Central Park om Harlem te verkennen: iconische kerken bij Columbia University, de historische Hamilton Heights wijk, de Malcolm X Moskee... Bereid je voor op wat klimwerk, de beloning is een schitterend uitzicht over Central Park.
De tour duurt 2 uur en vertrekt dagelijks.

Fietsen op eigen tempo

va. €18

Wil je meer vrijheid, dan kan je ook een fiets of een e-bike huren voor een halve (4 u) of een hele dag. In Central Park zie je de New Yorkers genieten van een zalige picknick. Met ons fiets & picknick pakket kan jij dat ook. Kies je Gourmet picknick box Signature, Vegetarian of Healthy en dan op zoek naar het de ideale picknickspot!
Dagelijks, openingstijden verschillen per locatie.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy