Bezoek aan een typische drijvende markt

Bezoek aan een typische Thaise drijvende markt

Veel authentieker dan een typische drijvende markt vind je niet in Thailand. Begeef je tussen de locals, vul je neusgaten en geef je over aan de smaken.

Al je zintuigen in overdrive

Een bezoekje aan een drijvende markt in Bangkok? Dat mag simpelweg niet ontbreken op je to-do list. Wat je allemaal ziet en kunt beleven op die typische bootjes overtreft ongetwijfeld je stoutste verwachtingen. Mini-supermarkten zijn er niets tegen.

Er zijn nog heel wat authentieke drijvende markten in Thailand en die zijn zeker en vast het ontdekken waard. Hijs je in een bootje en zie vers fruit, groenten, vis, kruiden en veel meer aan je voorbij schuiven. Ook proeven van de heerlijke Thaise keuken is perfect mogelijk en in geen tijd vullen je neusgaten zich met de typische geuren en zit je likkebaardend aan een hartverwarmend gerechtje. Geef zeker ook je ogen de kost en kijk hoe de lokale bevolking handel drijft.

"Terwijl je opgaat tussen de anderen geniet je ten volle van de sensatie, het rumoer en de beleving. Ja, er zijn toeristen, maar de locals winnen ruim in aantal."
Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy