Raften en overnachten in de Grand Canyon

Raften en overnachten in de Grand Canyon

Van pure adrenaline tot diepe rust midden in de natuur: deze intense ervaring heeft het allemaal. Dichter bij de kracht van de natuur valt niet te komen.

Omgeven door de magie en kracht van de natuur

De Grand Canyon is al fenomenaal om te bewonderen, maar tegen een rotvaart naar beneden denderen op het wilde water, terwijl je peddelt als een bezetene, dat is al helemaal kicken. Zeker als je dan ook nog eens kunt overnachten in deze schitterende setting.

Toe aan een dag boordevol adrenaline in de mythische setting van de Grand Canyon? Wel grijp die peddels, spring in de boot en bedwing het wilde water dat door de vallei dendert. Onderweg kijk je je ogen uit, geniet je ten volle van de machtige rotsen om vervolgens een onvergetelijke nacht onder de sterren door te brengen. Fantastische beelden zijn een garantie, net als een verkwikkende nachtrust in een comfortabele setting. Terwijl de geluiden van de natuur je kalmeren, kun je alles nog eens rustig laten bezinken.

"Na een dag boordevol adrenaline, heerlijk in slaap vallen in een fenomenale setting: we werden er zowaar wat emotioneel van"
Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy