Zuid-Afrika Langs Stellenbosch en de wereldberoemde wijnroute

Stellenbosch en de wereldberoemde wijnroute

Aan lekkere wijnen geen gebrek als je de wereldbefaamde wijnroute in Zuid-Afrika volgt. Maar laat vooral de omgeving een onvergetelijke indruk op je maken. Veel mooier maken ze landschappen niet.

Klinken op de pracht van Zuid-Afrika

De Stellenbosch Wine Route, dat is een tocht langs harmonieus uitgestrekte wijngaarden die smeken om ontdekt te worden. Wijndomeinen en hun kelders hebben na deze fenomenale roadtrip, ongetwijfeld geen geheimen meer.

Doe je slechts één wijnroute in Zuid-Afrika, laat het dan de deze zijn. Niet alleen omdat de landschappen prachtig en de wijnen verrukkelijk zijn, maar ook omdat het de eerste was. Niet minder dan 152 wijngaarden zijn een tussenstop waard, met klinkende namen en verborgen pareltjes waar je als een koning ontvangen wordt. Blaauwklippen, Waterford of Uitkyk: ze zijn om ter mooist. Proef, geniet, ontpop je tot een wijnkenner en geniet vooral ook van het ‘on the road’ gevoel. Verbluffende plekjes om te overnachten zijn er bij de vleet en het geweldige klimaat maakt het droomplaatje helemaal compleet. Om pret te hê!

"De wijnroute zet al je zintuigen aan het werk. Je proeft heerlijke wijnen, geniet van het landschap en de gastvrijheid die je ervaart verwarmt je hart. Hier word je nu eens echt gelukkig van"
Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy