Campervans & Motorhomes

Campervans & Motorhomes

Op pad met een camper of motorhome in de Verenigde Staten of Canada? Dat is een roadtrip in alle comfort en met een ongekende vrijheid. Een avontuur dat je voor een groot stuk zelf schrijf en belevenissen die je van zijn leven niet meer vergeet. De stoere camper of motorhome wordt ongetwijfeld je favoriete reisgezel!

Campervans

Reis met een trendy campervan! Hij is gemakkelijk bestuurbaar, mag ook rijden waar grote camper niet mogen, en is comfortabel ingericht. Kortom, je combineert de voordelen van een kampeerwagen met de wendbaarheid van een auto.

Travellers Autobarn

In deze campers is aan elk detail gedacht om je reis zo comfortabel mogelijk te maken. Er zijn 5 ophaallocaties, te kiezen uit Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Seattle of Denver.

Escape Campervans

Escape campervans zijn allemaal verschillend. Ze zijn met de hand beschilderd door kunstenaars en elk exemplaar is uniek, dus jouw reis zal net zo uniek zijn! Met 11 verschillende locaties zijn de reismogelijkheden gigantisch.

Motorhome

Ga en sta waar je wil in je volledig uitgeruste motorhome. De ideale formule voor een reis met vrienden, jonge koppels of kleine families. Een picknick aan een verlaten meer of een bbq als dinner, vrijheid en ontspanning gegarandeerd!

El Monte

Er is geen betere manier om de Verenigde Staten te verkennen dan aan boord van een motorhome. El Monte biedt alles wat nodig is om u op het juiste spoor te zetten! Het grootste verhuurbedrijf van campers, met vestigingen over heel de Verenigde Staten.

Fraserway RV

Is er een betere manier om de prachtige landschappen van Canada te ontdekken dan het land in alle vrijheid te doorkruisen in een comfortabele motorhome? Onze partner Fraserway is Canada's favoriete camperbedrijf. Dus ga, verken Canada, van de oostkust tot de westkust, van het zuiden tot het noorden, en alles daar tussenin.

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

37 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy