Freehand

NoMad, 23 Lexington Ave, New York, NY, 10010

Freehand New York, vlak bij Madison Square Park, ademt een heerlijke vintage en artistieke sfeer uit. Alle kamers zijn uniek en voorzien van bijzondere kunstwerken. Ideaal voor een uitje met vrienden. Zoek een rustig plekje op in de mezzanine, test je game skills in de game room of verwen de inwendige mens in Simon & The Whale of Studio. Doorzakken kan perfect in de George Washington Bar, de vroegere bibliotheek.

Reserveer nu

Voornaamste voorzieningen:

  395 rookvrije kamers
  Terras
  5 restaurants en bar/lounge
  24-uur receptie
  Nachtclub
  Kruidenierszaak
  Ontbijt beschikbaar
  Gratis wifi

Afstand naar:

  Empire State Building: 1.2 km
  Top Of the Rock: 2.7 km
  Grand Central Station: 1.6 km
  Central Park: 3.3 km
  Times Square: 2.1 km
  One World Trade Center: 4.2 km
  The Edge: 2.6 km
  Brooklyn Bridge: 4.9 km

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze reisexperten ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy