Graduate at Roosevelt Island

Roosevelt Island, 22 North Loop Rd, New York, NY, 10044

Graduate ligt in het hart van Roosevelt Island, aan de campus van Cornell Tech. De gondeltrein naast de Queensboro Bridge brengt je in 5 minuten naar het eiland, mét een mooi zicht. Wil je op een kwartiertje op Times Square staan, dan is de metro de snelste optie. In de lobby valt het moderne design op met een 4 m hoge Flyboy en een van vloer tot plafond reikende bibliotheek. De ruime kamers zijn licht ingericht met kleurrijke toetsen en futuristische accenten.

Het mooie uitzicht op de rivier krijg je er sowieo bij! Het restaurant Anything at all trekt bezoekers van Manhattan en Long Island City dankzij een verfijnde en moderne keuken. Panorama Room, de rooftop bar op de 18de verdieping kan dan weer prat gaan op een adembenemend 360° zicht op de East River en de skyline.

In Graduate was je nog nooit zo rustig en toch vlak bij een bruisende stad, het perfecte compromis. Welcome to Roosevelt Island!

Boek nu

Voornaamste voorzieningen:

  224 rookvrije kamers
  Dagelijkse schoonmaakservice
  Bar/lounge
  24-uurs receptie
  Ontbijt beschikbaar
  Airconditioning
  24-uurs fitnesscentrum
  Gratis wifi in de lobby

Afstand naar:

  Empire State Building: 4.5 km
  Central Park: 6 km
  Grand Central Station: 4.6 km
  The Edge: 6.2 km
  Times Square: 5.4 km
  Brooklyn Bridge: 8.7 km
  Top Of the Rock: 5.7 km
  One World Trade Center: 9.1 km

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy