Hampton Inn Downtown Brooklyn

125 Flatbush Avenue Extension, Brooklyn, NY, 11201

Dit hotel ligt in hartje Brooklyn aan de voet van de Manhattan Bridge. De metro (op 600 m) brengt je in een paar stops naar Downtown Manhattan. In de ruime en gezellige lobby van het hotel kan je na een drukke dag relaxen met een drankje en een snack. Je kan er de hele dag genieten van gratis koffie en thee. Je logeert in een comfortabele standaard kamer met 1 king of 2 double bedden. Elke ochtend wordt een gratis warm ontbijt geserveerd in de lobby, zelfs de versgebakken wafels ontbreken niet. Als je nog even aan je conditie wil werken dan kan dat de klok rond in de fitness.

Boek nu

Voornaamste voorzieningen:

  262 rookvrije kamers
  Dagelijkse schoonmaakservice
  Gratis ontbijtbuffet
  24-uurs receptie
  Fitnesscentrum
  Kluis bij de receptie
  Open haard in de lobby
  Gratis wifi

Afstand naar:

  Brooklyn Bridge: 2.3 km
  Times Square: 7.5 km
  One World Trade Center: 3.5 km
  The Edge: 7.8 km
  Empire State Building: 6.6 km
  Top Of the Rock: 8.1 km
  Grand Central Station: 7.1 km
  Central Park: 8.7 km

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy