Arlo SoHo

Hudson, 231 Hudson Street, New York, NY, 10013

Het unieke concept van Arlo SoHo brengt je terug naar de essentie. Minder maar beter, zonder aan comfort in te boeten. Ben je jong van hart en open-minded? Dan voel je je ongetwijfeld thuis in dit ‘micro lifestyle’ hotel. De setting bestaat uit natuurlijk hout, industriële materialen en grote ramen. De badkamer is geïntegreerd in je compacte kamer, achter matglas geniet je van een regendouche. Stop je spullen in bedladen en praktische opbergvakken en pas de kleerhangers op het gaatjesboard aan voor een kleerkast op maat. Rond de lobby liggen aangename ruimtes om je gezellig te nestelen. Sla een praatje met andere gasten in The Library, ontspan in de schaduw van bamboe in de Courtyard of bestel je favoriete drankje in de Arlo Lobby Bar. Harold’s restaurant is open van ontbijt tot avondeten. Of neem de lift naar de 11de verdieping en drink een artisanaal bier in A.R.T. SoHo (Arlo Roof Top), zonder twijfel een van de meest spectaculaire rooftopbars in de stad. Een plotse goesting? Je vindt beslist wat je nodig hebt in de Bodega, open 24/7. Van lente tot herfst kan je gratis gebruik maken van een Arlo fiets op first come, first serve basis.

Reserveer nu

Voornaamste voorzieningen:

  325 rookvrije kamers
  Dagelijkse schoonmaakservice
  Bar/lounge
  24-uurs receptie
  Ontbijt beschikbaar
  Gratis fietsen
  Dakterras
  Gratis wifi

Afstand naar:

  One World Trade Center: 1.5 km
  Times Square: 4.1 km
  Brooklyn Bridge: 2.0 km
  Grand Central Station: 4.5 km
  Empire State Building: 3.6 km
  Top Of the Rock: 4.9 km
  The Edge: 3.7 km
  Central Park: 5.5 km

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze reisexperten ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy