Arlo NoMad

NoMad, 11 East 31st Street, New York, NY, 10016

De trendy ligging geeft het gloednieuwe Arlo NoMad andere accenten dan het zusterhotel Arlo SoHo. Het concept blijft hetzelfde: functioneel uitgeruste microkamers met geïntegreerde badkamer, een regendouche achter matglas en praktische opbergsystemen zoals bedladen en kleerhangers op een gaatjesboard. De vloer- tot-plafond ramen zijn wauw... tenminste als je geen last hebt van hoogtevrees. Bodega shop in de lobby voorziet je 24/7 van grab-n-go coffee en snacks. In Lamalo kan je Midden-Oosters geïnspireerd eten, ook open voor ontbijt. Op de 2de verdieping voel je je even ‘thuis’ aan de grote tafel of in de comfortabele sofa’s van Studio, je kan er wat keuvelen met je reisgenoten en andere gasten of even door je e-mails gaan. BARlo voorziet je van lekkere drankjes. Dé top is A.R.T. NoMad (Arlo Roof Top) op de 31ste verdieping, met een ongeëvenaard zicht op het Empire State Building. Durf je op de glazen vloertegels staan en naar de gele taxi’s onder je voeten kijken? Van lente tot herfst kan je gratis gebruik maken van een Arlo fiets op first come, first serve basis.

Reserveer nu

Voornaamste voorzieningen:

  249 rookvrije kamers
  Gratis fietsen
  Restaurants en 3 bars/lounges
  Airconditioning
  Dakterras
  24-uurs receptie
  Bibliotheek
  Kluis bij de receptie

Afstand naar:

  Empire State Building: 300 m
  Top Of the Rock: 1.8 km
  Grand Central Station: 1.1 km
  Central Park: 2.4 km
  Times Square: 1.4 km
  One World Trade Center: 4.6 km
  The Edge: 1.8 km
  Brooklyn Bridge: 5.6 km

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze reisexperten ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy