Tangolessen volgen in Buenos Aires

Tangolessen volgen in Buenos Aires

De elegante en passionele tango onder de knie krijgen? De tango leer je nergens beter dan aan de bron. Buenos Aires is de bakermat van de tango!

Krijg die sensuele passen onder de knie

Een deskundige instructeur die je de kneepjes van de tango leert, tijdens een privé-dansles? Een bijzondere ervaring. In geen tijd dartel je over de dansvloer terwijl je je overgeeft aan het zwoele ritme.

Tango behoort tot de Argentijnse cultuur en wordt dan ook heel serieus genomen. Samen met je privéleraar leer je de passen en ervaar je de passie van deze fijne dans. En dit in een fijne setting in de stad die de tango wereldberoemd heeft gemaakt.

Voor je het weet heb je de basispassen onder de knie! Als je goed zoekt vind je zelfs wel een Nederlandstalige leraar in Buenos Aires, maar anders lukt het ook wel in het Engels.

"Al mijn hele leven dans ik en de tango leren dansen in Buenos Aires leek me dan ook een geweldige ervaring. Wel, het overtrof mijn verwachtingen. Het voelde als thuiskomen."

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.