Met de helikopter over de Niagara Falls

Met de helikopter over de Niagara Falls

De Niagara Falls maken indruk. Met de boot kun je er onder, maar even indrukwekkend is een helikoptervlucht over het neerstortende water.

Aanschouw de kracht van het water van bovenaf

Al vanaf de kant zijn de Niagara Falls een lust voor het oog, maar zoevend met een helikopter over dit wonder der natuur, gaat nog een stapje verder. Je pikt zowel de American, Bridal Veil als Canadian Horseshoe Falls mee: een unieke ervaring.

De Niagara Falls genieten wereldwijd bekendheid, het zijn dan ook de grootste die je kunt vinden. De watervallen zijn al eeuwen oud en lokken jaarlijks duizenden toeristen. In de nabije omgeving zijn er heel wat extra attracties en hier valt altijd wat te beleven. Met een helikoptervlucht boven de Niagara Falls beleef je deze watervallen op een uitzonderlijke en intense manier. Vergeet zeker je camera en/of smartphone niet om onvergetelijke beelden te maken. Er zijn heel wat spelers die helikoptervluchten aanbieden, de ene al wat uitgebreider dan de andere. We helpen je graag een handje bij het maken van de juiste keuze.

"Ronduit indrukwekkend, een andere uitdrukking heb ik niet voor de kracht van het water."

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.