Een ochtendtraining van sumo’s

Een ochtendtraining
van sumo’s

Kolossen die elkaar uit een cirkel willen trekken en sleuren? De ideale manier om de dag meteen pittig te starten.

Een ochtendtraining van de sumo’s bijwonen

Sumoworstelaars zijn bijzonder. Deze kolossen leven voor hun sport, worden bewonderd en zijn quasi heilig in Japan. Ze genieten een bijzondere status, dat merk je meteen als je een ochtendtraining meepikt.

Vanop de eerste rij zie je de sumo’s trainen, zwoegen en elkaar oppeppen. Een intense ervaring waar je haren recht van overeind gaan staan. Giganten die clashen, het is ontzettend intens en de overgave van de worstelaars enorm.

Wij zorgen voor de tickets, regelen de beste plaatsen en zorgen ervoor dat je de training optimaal kunt volgen. Sumo is bijna een kunstvorm en is een must do als je van sport en inspanningen houdt.

“De intensiteit is enorm en de lijven van van de sumo’s ronduit indrukwekkend. Kolossaal is nog zacht uitgedrukt.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.