Trekking door Nepal

Trekking door Nepal

Het machtige Himalayagebergte overwinnen doet wat met een mens. Combineer groene valleien met fantastische uitzichten vanaf de hoogste bergen.

Een trektocht door Nepal

Stevige wandelbenen? Dan is een trekking door Nepal de max. De verbluffende natuur blaast je van je sokken, terwijl de kleine bergdorpjes en de vriendelijke bevolking je ongetwijfeld weten te charmeren. Te voet is de ideale manier om deze prachtige streek in alle glorie te ontdekken.

De mogelijkheden om te hiken in Nepal zijn eindeloos en bij Connections gidsen we je graag naar de perfecte trektocht op jouw maat. Van trekkings voor doorgewinterde avonturiers tot makkelijkere paden die wat lager gelegen zijn: wij regelen het.

De Kathmandu vallei, het Annapurna gebied, Langtang of de Everest: er is voor ieders wat wils. De rust die je hier ervaart is alvast een garantie.

“De tocht was pittig, maar de beelden staan voor eeuwig op onze netvlies gebrand en het leuke gezelschap was geweldig.“

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.