Ter land en ter zee

Ter land en ter zee

Ontdek al het moois dat Manhattan te bieden heeft per Hop on Hop off bus, of over het water met de Liberty Super Express of Landmarks Cruise.

Hop on hop off

va. €51

Hop on Hop off, dat kan je letterlijk nemen. Met dit ticket kan je een hele dag lang vrij op- en afstappen op de lussen van de Downtown en Uptown tours. In deze dubbeldekkers ontdek je New York vanop de ‘bovenste’ rij en blijf rustig zitten!

Liberty Super Express

va. €21

Een mooi zicht op de downtown skyline en pauzeren aan de voet van Statue of Liberty voor enkele mooie shots, dat is wat je te wachten staat tijdens deze 45 minuten durende cruise. De boten vertrekken om het uur, ideaal in te plannen in je drukke programma.

Landmark Cruise

va. €34

Een lichte zeebries, de skylines van Manhattan, New Jersey en Brooklyn: deze tocht is 1,5 uur genieten. Een gids geeft je leuke weetjes mee en je houdt halt aan de voet van Lady Liberty voor Instaproof foto’s!

Harbor Lights Cruise

va. €38

Je legt het traject van de Landmarks Cruise met een vertrek om 19u. Afhankelijk van het seizoen pik je een fantastische zonsondergang mee of bewonder je de fonkelende nachtlichtjes van de indrukwekkende skyline!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.