In de voetsporen van Lord of the Rings

In de voetsporen van Lord of the Rings

Het boek gelezen of de film gezien? Treed in de voetsporen van Frodo en Gandalf en verken de magische omgeving waar Lord of the Rings zich afspeelt

Lord of the Rings in Nieuw-Zeeland

Hebben de prachtige beelden die je in The Lord of the Rings film hebt gezien, je overtuigd om Nieuw-Zeeland te ontdekken? Terecht! De natuurpracht is hier overweldigend en heel wat filmlocaties doen ongetwijfeld onmiddellijk een belletje rinkelen.

Met een Lord of the Rings full day tour pik je de ene prachtige filmlocatie na de andere mee en geniet je optimaal van de omgeving. De Hobbiton Movie Set is een classic en weet je ongetwijfeld te charmeren, maar er valt nog veel meer te ontdekken. Denk maar aan Mount Ngauruhoe die door de film beter bekend staat als Mount Doom.

Geen fan? Dan nog zijn de locaties op het noordereiland meer dan het verkennen waard.

“Als fans van de films waren we meteen mee. We herkenden heel wat locaties en we hebben heel wat scènes in ons hoofd nagespeeld.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.