Op bezoek bij de Inca's in Machu Picchu

Op bezoek bij de Inca’s in Machu Picchu

Een magische ervaring in alle aspecten, wonderbaarlijke architectuur en prachtige panoramische uitzichten in een adembenemende setting.

Het verhaal van een mythische ruïnestad

Machu Picchu staat bekend als een van de 7 wereldwonderen. En dat is zonder meer terecht. We nemen je graag mee naar het summum van de Incabeschaving, een stad die je naar adem doet happen. En dat komt niet enkel doordat ze op meer dan 2.000 meter hoogte ligt. Je zal gegarandeerd onder de indruk zijn tijdens je bezoek!

Of het nu een religieus centrum was of het zomerverblijf van Pachacutec, deze mysterieuze plek werd ontworpen met ongelooflijk veel aandacht voor detail. Bovendien werden alle bouwmaterialen met mankracht helemaal naar boven op de berg gebracht, een huzarenstukje in een tijd waarin het wiel nog niet uitgevonden was. Het feit dat de stad zo afgelegen lag en diep verscholen in de natuur maakte ze ook onvindbaar voor veroveraars zoals de Spanjaarden. Toen de stad in de 20ste eeuw (400 jaar na haar ondergang) ontdekt werd was ze dan ook grotendeels intact. Onze tip: verdiep je vooraf in de geschiedenis van deze stad en je zal des te meer onder de indruk zijn.

“Ons ontzag voor deze verborgen stad ontstond reeds tijdens de rit vanuit Aguas Calientes naar boven, hoe in godsnaam zijn ze er ooit in geslaagd hier een citadel te bouwen“

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.