Bezoek aan een typische drijvende markt

Bezoek aan een typische
Thaise drijvende markt

Veel authentieker dan een typische drijvende markt vind je niet in Thailand. Begeef je tussen de locals, vul je neusgaten en geef je over aan de smaken.

Al je zintuigen in overdrive

Een bezoekje aan een drijvende markt in Bangkok? Dat mag simpelweg niet ontbreken op je to-do list. Wat je allemaal ziet en kunt beleven op die typische bootjes overtreft ongetwijfeld je stoutste verwachtingen. Mini-supermarkten zijn er niets tegen.

Er zijn nog heel wat authentieke drijvende markten in Thailand en die zijn zeker en vast het ontdekken waard. Hijs je in een bootje en zie vers fruit, groenten, vis, kruiden en veel meer aan je voorbij schuiven. Ook proeven van de heerlijke Thaise keuken is perfect mogelijk en in geen tijd vullen je neusgaten zich met de typische geuren en zit je likkebaardend aan een hartverwarmend gerechtje. Geef zeker ook je ogen de kost en kijk hoe de lokale bevolking handel drijft.

“Terwijl je opgaat tussen de anderen geniet je ten volle van de sensatie, het rumoer en de beleving. Ja, er zijn toeristen, maar de locals winnen ruim in aantal.“

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.