Death Ride door de Thaise jungle

Death Ride door de Thaise jungle

Een Instaproof kick? Een death ride in de Thaise jungle combineert een echte adrenaline rush met prachtige beelden van de weelderige vegetatie.

Maak je klaar voor het ritje van je leven

Terwijl de afgrond en een stukje jungle onder je gaapt, zet je een stap naar voor en begin je aan een ritje aan een zipline die je nooit van zijn leven meer vergeet. Tegen een rotvaart zoef je tussen de bomen en andere vegetatie naar een lager gelegen punt in de Thaise jungle. Kicken en genieten tegelijkertijd.

Death rides kun je op meerdere plekken in de Thaise jungle ondernemen. Wat steeds een garantie is, is een verbluffend zicht en een spectaculaire ervaring. Een aantal van de death rides zijn kilometers lang en beschikken over verschillende uitkijkplatformen voor tussenstops. Zo geniet je én van het prachtige landschap, én van een unieke experience. Heel wat reizigers gingen je voor en dat leverde al prachtige beelden op. Onze tip: Kies niet willekeurig, maar ga voor een betrouwbare organisatie, met kwalitatief materiaal en een uitstekende reputaties. Zo zipline je veilig naar beneden.

“Ik had het al zo dikwijls gezien die deathrides, ik moest het gewoon zelf ervaren. En ja, het was zeker de moeite waard“

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.