Langs de iconische Route 66 van Chicago naar Los Angeles

Langs de
iconische Route 66
van Chicago naar LA

Klim aan boord van een Ford Mustang of een andere Amerikaanse wagen en beleef het ultieme roadtripgevoel langsheen de U.S.66

De moeder van alle roadtrips

Het ultieme vrijheidsgevoel? Achter het stuur van jouw wagen op Route 66, cruisend door adembenemende landschappen, rock ’n roll galmt uit de radio, je bepaalt zelf wanneer je stopt en je eet in typische diners langs de kant van de weg

De bekendste aller highways is 4.000 km lang en doorkruist maar liefst 8 staten. Onderweg kom je langs boeiende steden, slaperige dorpjes en prachtige natuurparken. Je leert het echte Amerika kennen, hebt ruimschoots de tijd voor een praatje met de Amerikanen en uiteraard maak je de mooiste foto’s voor je Instagram. Dit is de ultieme roadtrip! Boek nu bij Connections een van de vele roadtrip programma’s die we voor jou uitgestippeld hebben en vraag onze Travel Designers hoe je maximaal alle highlights van Route 66 kan ervaren. Huurwagen, vluchten, hotels onderweg ... we stellen samen met jou die droomreis samen!

“Het leek net of we een reis door de geschiedenis van de Verenigde Staten maakten, geïllustreerd aan de hand van prachtige landschappen“

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.