Met de helikopter boven New York

Met de helikopter
boven the Big Apple

Voel de adrenaline pompen terwijl je in een rotvaart boven The City That Never Sleeps zoeft in een helikopter. Een beeld om nooit meer te vergeten.

Vrij als een vogel boven de stad waar alles mogelijk is

New York is groots en verbluffend, maar wacht tot je in een helikopter boven deze zinderende metropool zit. Terwijl de stad in een rotvaart onder je schuift, geniet jij van de adrenaline, het uitzicht en heel veel New York in weinig tijd. Het perfecte idee om zicht te krijgen op de omvang van deze fascinerende stad.

Een vlucht overdag of eerder in de avond wanneer de stad wordt verlicht door miljoenen lichtjes en je simpelweg van je sokken blaast? Alles kan. Er zijn heel wat helikoptervluchten boven New York mogelijk, die er telkens andere bezienswaardigheden uitlichten. Het ideale moment om voor het eerst in je leven in een helikopter te stappen en op een wel heel bijzondere manier The Big Apple te ontdekken. Een sublieme manier om een totaaloverzicht te krijgen en een unieke blik te werpen op onder meer Lady Liberty, Brooklyn Bridge en veel meer.

“De ontelbare lichtjes, de omvang van de stad en heel wat publiekstrekkers. Tijdens deze vlucht kwamen we nog meer onder de indruk van deze fantastische stad“

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.