Jeepsafari in het Krugerpark

Jeepsafari in het Krugerpark

Wilde dieren spotten bij de vleet? Spring in de jeep, ga op safari in het Krugerpark en ontdek een heel fraai stukje Zuid-Afrika.

Safari per jeep in het Krugerpark

De Big Five, die staan centraal tijdens jouw jeepsafari, ook wel game drive genoemd. De variatie aan wildlife is enorm en terwijl je gids je heel wat wetenswaardigheden voorschotelt, kijk jij je ogen uit. Nergens anders in Zuid-Afrika spot je zoveel wilde dieren als hier!

Grijp die verrekijker, ga op pad en geniet van deze onvergetelijke ervaring. Olifanten, neushoorns en leeuwen: je ziet ze allemaal en dat in hun natuurlijke habitat.

Bij Connections bieden we verschillende opties aan en je vindt vast wel een safari in het Krugerpark op jouw maat. Wij hebben heel wat ervaring en garanderen je dan ook een indrukwekkende safari en een unieke ervaring die je eeuwig bijblijft.

“De Big Five zijn uiteraard meer dan de moeite waard, maar de hele ervaring bezorgt je een fantastisch gevoel.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.