Zuid-Afrika Langs Stellenbosch en de wereldberoemde wijnroute

Stellenbosch en de wereldberoemde wijnroute

Aan lekkere wijnen geen gebrek als je de wereldbefaamde wijnroute in Zuid-Afrika volgt. Maar laat vooral de omgeving een onvergetelijke indruk op je maken. Veel mooier maken ze landschappen niet.

Klinken op de pracht van Zuid-Afrika

De Stellenbosch Wine Route, dat is een tocht langs harmonieus uitgestrekte wijngaarden die smeken om ontdekt te worden. Wijndomeinen en hun kelders hebben na deze fenomenale roadtrip, ongetwijfeld geen geheimen meer.

Doe je slechts één wijnroute in Zuid-Afrika, laat het dan de deze zijn. Niet alleen omdat de landschappen prachtig en de wijnen verrukkelijk zijn, maar ook omdat het de eerste was. Niet minder dan 152 wijngaarden zijn een tussenstop waard, met klinkende namen en verborgen pareltjes waar je als een koning ontvangen wordt. Blaauwklippen, Waterford of Uitkyk: ze zijn om ter mooist. Proef, geniet, ontpop je tot een wijnkenner en geniet vooral ook van het ‘on the road’ gevoel. Verbluffende plekjes om te overnachten zijn er bij de vleet en het geweldige klimaat maakt het droomplaatje helemaal compleet. Om pret te hê!

“De wijnroute zet al je zintuigen aan het werk. Je proeft heerlijke wijnen, geniet van het landschap en de gastvrijheid die je ervaart verwarmt je hart. Hier word je nu eens echt gelukkig van“

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.