Met een 4x4 naar de meren van Ushuaia

Met een 4x4 naar de meren van Ushuaia

Het paradijs op aarde? De meren van de zuidelijke Andes komen aardig in de buurt. Het unieke landschap valt met geen andere plek ter wereld te vergelijken.

Even helemaal weg van de wereld in een uniek ecosysteem

Patagonië, heeft iets mythisch en terecht. De unieke landschappen, het unieke ecosysteem, de fabelachtige meren en het even ‘helemaal alleen op de wereld gevoel’ vind je nergens anders. Een 4x4 is het perfecte voertuig om deze streek ten volle te beleven.

Van de Lago Fagnano tot Lago Escondido en meer: de meren in Ushuaia hebben iets magisch. De uitzichten op het zuidelijke Andesgebergte zijn ronduit indrukwekkend, terwijl je met een 4x4 het ruwe terrein overwint. Imposante ijsbergen, pinguïns, een tochtje met de kano of de slee op?

Mogelijkheden genoeg om dit unieke ecosysteem te beleven. Een tocht in en rond de zuidelijkste stad ter wereld is voor heel wat mensen het summum en blijft een once-in-a-lifetime experience waar je niet genoeg van krijgt. Het einde van de wereld was nog nooit zo een mooi vooruitzicht!

“De landschappen vallen moeilijk onder woorden te brengen. Ze zijn zo verbluffend dat woorden ze sowieso te kort doen. Off-road door de Tierra del Fuego is een ervaring die je nooit meer vergeet.“

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.