Overnachten in een Swag boven The Great Barrier Reef

Overnachten boven
The Great Barrier Reef

Dichter bij de natuur kom je niet, een nacht onder de sterren en en omgeven door de onderwaterpracht van The Great Barrier Reef

Bijzonder logeren: de Reef Sleep

Alsof je een dagje in een natuurdocumentaire leeft, zo lijkt het wel: terwijl alle andere gasten na het snorkelen weer naar huis moeten, blijf jij met maximum 9 andere Reef Sleep gasten overnachten op het Reef World ponton.

Je slaapt in ‘swags’, een soort luxe slaapzakken met ingeweven matras en een canvas omhulsel. Deze swags zijn typisch Australisch en worden vaak gebruikt door mensen die in de Outback reizen en overnachten in open lucht. Bij aankomst om 11u start het genieten en kan je naar hartelust snorkelen, zwemmen of zonnebaden in deze unieke setting. Maar het beste moet dan nog komen, want eens de boten in de namiddag weer naar het vasteland vertrekken blijf jij achter met een select gezelschap om je helemaal onder te dompelen in de magische stilte en de pure schoonheid van deze plek. De avond begint met een heerlijke barbecue en een onvergetelijke zonsondergang. Daarna kijk je met een telescoop naar de sterren vanuit een relaxzetel of waarom niet, neem je een nachtduik. De volgende ochtend staat er een lekker ontbijt met zonsopgang op zee op het menu en opnieuw snorkelen tot de boot om 15u weer naar Airlie Beach vaart!

"Een aaneenschakeling van magische momenten was het,
van de prachtige koraalriffen tot de heldere sterrenhemel"

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.