Glamping in het regenwoud op Bali

Glamping in het regenwoud op Bali

Even helemaal tot rust komen in een stijlvolle setting midden in de natuur? Glamping in Bali gunt je dat gelukzalig gevoel.

Glamping in Bali

Glamoureus kamperen krijgt op het prachtige Bali nog een extra dimensie. Omringd door de fabelachtige natuur geniet je van de geluiden, de dieren en meer. Terwijl je in de watten wordt gelegd en geniet van tal van faciliteiten, word je één met de natuur en voel je de stress van je af vallen. Bevrijdend.

Het eiland van de goden telt heel wat glamping spots die garant staan voor luxe en een comfortabel verblijf. Er zijn luxueuze tenten, maar ook chalets en andere opties. Combineren met wat wellness, yoga of een andere retreat? Perfect mogelijk. De vriendelijke bevolking staat altijd voor je klaar.

Lange stranden, serene tempels en heel wat bezienswaardigheden, je verblijf op Bali is sowieso een schot in de roos. Vergeet ook zeker Ubud geen bezoekje te brengen.

“Onze verblijfplaats was ronduit verbluffend . Vanuit onze luxetent hadden we een fenomenaal zicht over de omgeving.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.