Cruise op de Mekong

Cruise op de Mekong

De Mekong voert je van Vietnam naar Cambodja. Terwijl de wonderlijke natuur je omringt doe je ook heel wat cultuur en couleur locale op.

Cruise op de Mekong

Aan boord van een cruise overbrug je heel wat afstand, zodat er meer dan tijd genoeg is om heel wat culturele parels te ontdekken. Ontdek de monumentale pracht van het oude Khmer-rijk, vergaap je aan Angkor Wat en haal wat lekkers op de drijvende markten.

Terwijl rustige dorpjes worden gepasseerd, maak je je klaar voor het dobberen door Halong Bay, een pareltje. Duizelingwekkende pagodes, een supervriendelijke bevolking en tal van onverwachte ontmoetingen en momenten wachten op je.

Ontdek het mooiste van Cambodja en Vietnam, dompel je onder in de cultuur en geniet van een onvergetelijk verblijf aan boord. Een fijne manier van reizen en ervaren, dat geven we je op een briefje

“De hoogtepunten volgen elkaar op en toch ben je geen moment gejaagd. Wij zijn gewonnen voor deze manier van reizen.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.