Zwarte beren spotten in Canada

Zwarte beren spotten in Canada

Beren spotten in Canada is een geweldige ervaring. Wie weet kom je in het gezelschap van je gids wel oog in oog te staan.

Oog in oog met de zwarte beer in Canada

Zwarte beren zijn geen uitzonderlijke verschijning in Canada. In het gezelschap van een ervaren gids die je tal van weetjes meegeeft, kun je ze perfect gaan spotten. Visrijke riviertjes en bergweiden zitten boordevol voeding en daar is de kans dan ook het grootst om beren te spotten.

Zowat in heel Canada vallen beren te spotten en er zijn verschillende soorten. De zwarte beer - die overigens niet altijd zwart is - is de meest voorkomende. Samen met je gids trek je de wildernis in, in het spoor van de beren. Je gaat gericht op zoek, maar onderweg is er ruim de tijd om ook heel wat andere dieren te observeren.

Er zijn verschillende tochten mogelijk en dit doorheen heel Canada. We bekijken graag samen de mogelijkheden met jou.

“Even een zijn met de natuur, het was geweldig. Niet alleen hebben we beren gezien, we bewonderen de natuur in Canada nu nog meer.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.