Langs de Arenal vulkaan en zijn fauna en flora

Langs de Arenal vulkaan en zijn fauna & flora

De bekendste actieve vulkaan van het prachtige Costa Rica? Een droomplaatje. Deze kegelvormige vulkaan is dé blikvanger in het prachtige nationale park.

Zet al je zintuigen op scherp

De opgedroogde lavastromen van deze vulkaan in het Arenal National Park, ogen magnifiek. Deze regio ontdek je het best al wandelend om niets van de overweldigende natuur te missen.Tropisch regenwoud, watervallen en exotische diersoorten: je zintuigen gaan hier gegarandeerd in overdrive.

Met zijn 1.670 meter hoog oogt de Arenal-vulkaan indrukwekkend. Trek met het zicht op de vulkaan het omliggende regenwouden in en spot dieren bij de vleet. Ook het Arenal-meer is zeker en vast een tussenstop en ontelbare foto’s waard. Af en toe zie je een stoomwolk, maar momenteel slaapt de vulkaan. Dé trekpleisters? De lavavelden van 1968, de La Fortuna waterval en de heetwaterbronnen die je hier kunt ontdekken. Onze tip: Vertrek vanuit het leuke stadje La Fortuna naar Místico Arenal Hanging Bridges Park. De hangbruggen in de jungle zijn een lust voor het oog en leveren geweldige foto’s op.

“Costa Rica is een prachtig land. De natuur is verbluffend en de sfeer is er zeer relaxed. De Arenal-vulkaan was de kers op de taart van een geweldige en duurzame reis”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Zaterdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy