Met een oldtimer door Havana

Met een oldtimer
cruisen door Havana

Oldtimers bij de vleet in Havana, meer nog: ze bepalen voor een groot stuk mee de charme van de stad. Wees gerust, achter het stuur van zo’n pareltje voel jij je even de koning te rijk.

Next-level cruisen in een pareltje van techniek

Sigaren, rum, salsa én oldtimers: dat is Havana. Deze bruisende en levendige stad ontdekken achter het stuur van een oldtimer is een geweldige ervaring. Kruip op de achterbank en bewonder de stad, of wie weet kun je wel een stukje achter het stuur kruipen.

Een ritje met zo’n prachtige bolide moet je simpelweg meepikken. Er zijn ook begeleide tochten met een gids achter het stuur, waardoor je nog heel wat opsteekt over de stad ook. Een klassieke tour met de oldtimer duurt een uurtje, maar ook veel langer rijden is mogelijk. Laat je door je gids/chauffeur op sleeptouw nemen, geniet van heel wat insider tips en ga samen lunchen om te ervaren hoe de locals leven. Er zijn zelfs ritjes waarbij je een werkplaats kunt bezoeken waar deze oldtimers in leven worden gehouden. Hier werken tovenaars!

"Wie Cuba zegt denkt al snel aan die prachtige oldtimers in Havana. Als autoliefhebber moest ik gewoon een stukje rijden. Het was prachtig. Genietend achter het stuur van een prachtige oldtimer de stad bekijken: hemels"

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.