Cruise op de Nijl

Cruise op de Nijl

Een rasechte klassieker, maar net daarom meer dan de moeite waard om mee te pikken. De meest ontspannen manier om Egypte te ontdekken.

Een cruise op de Nijl

Op een typische cruiseboot verken je de Nijl en geniet je van de omgeving, de zon en het heerlijke windje. Dit terwijl je in de watten wordt gelegd en een praatje kunt slaan met andere reizigers. Bovendien valt deze cruise perfect te combineren met de hoofdstad Caïro of een strandvakantie aan de Rode Zee.

Ontdek de Nubische cultuur in Aswan, vergaap je aan de piramides in Luxor en bekijk het masker van Toetanchamon tot in de kleinste details.

Je maakt je cruise op de Nijl zolang je zelf wil. Verschillende opties zijn mogelijk. Van enkele dagen tot 12 dagen, het is maar wat je leuk vindt en hoeveel tijd je ervoor wil uittrekken.

“De Nijl is mythisch en reken maar dat we genoten hebben. 9 dagen was juist perfect.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.