De piramides van Egypte bezoeken

De piramides van
Egypte bezoeken

De wereldberoemde bouwwerken staan op zowat elke bucketlist. Ervaar de magie, bewonder de bouwkunst en ontdek tal van schatten.

De piramides bezoeken

Egypte is het land van de piramides. De piramide van Gizeh mag dan de bekendste zijn, er zijn er meer dan 80 in het hele land. De hoofdstad Caïro vormt de perfecte uitvalsbasis om tal van deze bijzondere bouwwerken te ontdekken.

De piramides van Cheops, Chefren en Mykerinos, het zijn maar enkele die meer dan de moeite van het bezoeken waard zijn. Deze eeuwenoude bouwwerken variëren van enorm tot klein.

Dompel je onder in de wereld van de farao’s, geniet van de sfinx en laat je alles vertellen door ervaren gidsen die thuis zijn in de piramides. Duik de geschiedenis in, laat je verleiden door de verhalen en doe heel wat cultuur op.

Indrukwekkend , een ander woord is er niet voor. De piramides verdienen hun reputatie, wees daar maar zeker van.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.