Met de trein door Rajasthan

Met de trein door Rajasthan

De iconische beelden van de treinrit door Rajasthan? Die kun jij ook (laten) maken. Verken een geweldig stukje India op een wel heel bijzondere manier.

Met de trein door Rajasthan

Heel wat locals gebruiken de trein en ook als reiziger is het een fenomenale manier om je door India te verplaatsen. Vanuit New Delhi bereik je de Taj Mahal, Agra en veel meer. Lekker authentiek of met de sneltrein, de mogelijkheden zijn immens, de belevenis onovertroffen.

Verken de duizelingwekkende forten en paleizen op de route, laat je verbluffen door de pracht en praal van de Taj Mahal en ga op tussen de locals. Ook het tijgerpark Ranthambore is zeker een tussenstop waard. Delhi mag dan de spil vormen, ook prachtige steden als Jaipur en Jodhpur vallen perfect met de trein te ontdekken.

Meerdaagse treinreizen zijn mogelijk en bij Connections stippelen we graag samen met jou de perfect treinreis uit. Zo mis je geen enkele bezienswaardigheid en haal je alles uit je trip.

“Met de trein reis je heel comfortabel en je ziet heel wat. Qua efficiëntie vonden we het alvast top.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.