Door de rijstvelden trekken in Indonesië

Door de rijstvelden trekken in Indonesië

Rijst is lekker, maar door de rijstvelden trekken is al helemaal fantastisch. Terwijl het groen je omringd ga je helemaal op in de natuur

Trekking door de rijstvelden

Door de rijstvelden trekken heeft iets rustgevends. De actieve reiziger kan dit trouwens perfect combineren met een scootertocht, een duik in een waterval of een andere beleving. Tijdens de trekking leer je heel wat meer over hoe rijst wordt verbouwd, het belang voor de regio en kom je in contact met de locals.

Te voet ontdek je een mooi stukje van Indonesië. Verschillende trekkings zijn mogelijk, de ene al wat zwaarder dan de andere. Wij adviseren je graag op maat en zorgen voor een unieke trekking die je perfect aankan.

De rijstterrassen zijn ontzettend uitgestrekt, de mogelijkheden zijn dus enorm. Wist je dat de Jatiluwih rijstterrassen op Bali zelfs tot het UNESCO Werelderfgoed behoren?

“De verschillende tinten groen zijn prachtig . We genoten van de uitleg en de heerlijke maaltijd achteraf.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.