Met een Vespa door Toscane rijden

Met een Vespa door Toscane rijden

Toscane is een prachtige regio en die verken je bij voorkeur in stijl. Dus hop dat Italiaanse icoon op en snorren maar.

Met een Vespa door Toscane

Het prachtige Toscane? Dat verken je met de Vespa. Rijd van dorpje naar dorpje, bezoek de wijngaarden en geniet van een heerlijke pasta op een zonovergoten terras. Terwijl de zon je vergezelt, leg jij heel wat afstand af aan het stuur van je Italiaanse icoon.

Een Vespa staat voor vrijheid en laat je toe op je eigen tempo een flink stukje van de regio te ontdekken. Huren kan van enkele uren tot verschillende dagen.

Ontsnap even aan het dagelijkse leven, vul die tank, helm op en gaan. De Toscaanse heuvels worden makkelijk overwonnen en de Chianti-streek wacht op jouw aanwezigheid.

“Heerlijk was het. We genoten echt van onze tochtjes op de Vespa. Stressvrij hebben we heel wat van Toscane gezien.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.