Bezoek aan Petra

Bezoek aan Petra

Petra, de stad in de woestijn in Jordanië is een niet te missen wereldwonder. De meest bezochte natuurlijke attractie in het land ontgoocheld geen moment.

Deze archeologische parel op 240 km van de hoofdstad behoort tot het UNESCO Werelderfgoed en is ronduit indrukwekkend. Geniet van de ‘Treasury’, de indrukwekkende gevel die iedereen kent, maar er is veel meer. Deze stad van de Rode Rozen is een must visit en behoort niet voor niets tot de 7 wereldwonderen.

Bij Connections garanderen we je unieke ervaring. Zelfs een avondlijk bezoek is mogelijk, wat de site helemaal bijzonder maakt.

Trek je wandelschoenen aan, want Petra is een stuk meer uitgestrekt dan de meeste mensen denken. Je maakt er prachtige wandelingen. De durvers? Die klimmen een uur naar de prachtige Monastery. De moeite meer dan waard!

“Petra was ongetwijfeld het hoogtepunt tijdens onze reis naar Jordanië. We hebben letterlijk met open mond naar de pracht staan kijken.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.