Een huskysafari in Lapland

Een huskysafari in Lapland

Terwijl de adrenaline door je aderen pomp, scheur jij achter de sledehonden door de sneeuw. Kicken geblazen!

Een huskysafari in Lapland

Fins Lapland is fenomenaal. De uitgestrektheid, het wit van de sneeuw, de groene natuur en de immense rust. Die ga jij wat opschudden met een fantastische sledetocht achter de husky’s. Al snel maak je heel wat tempo en verken je de natuur op een wel heel bijzonder manier.

Een sledehondentocht blijft een unieke ervaring. Een ervaren gids laat je mee de slede optuigen om vervolgens geregeld tegen 25 km/uur door de sneeuw te klieven. Met wat geluk mag je zelf even de slede besturen, helemaal bijzonder.

Na afloop kan er nog uitgebreid geknuffeld worden met de husky’s. Wees gerust deze beestjes kunnen heel wat aan en doen niet liever dan rennen.

“De huskysafari was ongetwijfeld het hoogtepunt van onze reis naar Lapland. We gingen helemaal op in de natuur en de ervaring.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.