Harlem Tour

Harlem Tour

vanaf 72

Holy Harlem!

Ontdek
 • Het ritme van de Afro-Amerikaanse muziek

 • De beste soulfoodadresjes

 • De oude brownstones van de 19de eeuw

 • Hoe het oude Nederlandse platteland een bruisende multiculturele buurt werd

 • Waar Jackson Five en Ella Fitzgerald bekend zijn geworden

 • De Afro-Amerikaanse Walk of Fame

 • Waarom de Jazz uit Harlem komt

Harlem is bekend om de Afro-Amerikaanse soul. Die zul je dan ook zelf ondervinden tijdens de gospel in een van de honderden kerken die Harlem rijk is. Dankzij je lokale gids word je steeds meegenomen naar de beste kerk van het moment. Vind je Harlem te ver of wil je niet alleen gaan? Goed nieuws, want we verzamelen op Times Square en nemen samen de metro. Zo leer je meteen ook alle tips en tricks van de New Yorkse subway.

Harlem_Houses.jpg
Harlem_Street_Signs.jpg

Die brengt ons naar de 125e straat, het hart van wat ooit een van de onveiligste buurten van de stad was, maar waar je vandaag het tegendeel ontdekt. Op ons pad liggen hemelse soulfood en zinderende jazz, een rijkdom aan cultuur en architectuur waar je stil van wordt. Of het nu muziek, mensenrechten, godsdienst, of gastronomie betreft: Harlem heeft zijn stempel gedrukt op alle aspecten van de samenleving. Niet alleen in New York maar in de hele wereld. Dit is terecht heilige grond voor de zwarte gemeenschap en cultureel erfgoed van onschatbare waarde. We eindigen in een fantastische gospelkerk. Dans, spring en zing gerust mee op het gospelritme. En voor wie wil, heeft onze lokale gids nog een waaier aan tips voor de beste soulfoodadresjes. Enjoy Holy Harlem!

 • Duur: 2 uur

 • In groep

 • Elke zondag vanaf 9u

 • Nederlandstalige gids

Buiten de schoolvakanties zijn onze wandelingen gegarandeerd vanaf 4 deelnemers. Boekingen die minder dan 10 dagen voor de datum worden gemaakt, moeten door BE NY worden bevestigd.

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.